Ράδιο ἈνθοΕυωδίες

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

π. Ἐλπίδιος Βαγιανάκης - Ὁμιλία για τά ἐπερχόμεναΟ Αρχιμανδρίτης π. Ελπίδιος Βαγιανάκης Ορθόδοξος Ιεραπόστολος στην Ουγκάντα της Αφρικής σε ομιλία του το Νοέμβριο του 2012 ομιλεί για τα επερχόμενα.

Στο 27:30′ του ηχητικού περίπου ομιλεί για τον Ψευδοπροφήτη και στη συνέχεια αναφέρει:

“…όλα θα ξεκινήσουν από έναν Πάπα που θα είναι ο επόμενος ο οποίος θα είναι το γνήσιο παιδί των σατανιστών οι οποίοι λυμαίνονται αυτή τη στιγμή το Βατικανό.

Να ξέρετε οτι το Βατικανό δεν είναι ο Πάπας. Βατικανό είναι μια ολόκληρη κουστωδία κρυμμένη πίσω απο τον Πάπα που διαχειρίζεται με πονηριά σατανικά σχέδια του Εωσφόρου. Το Βατικανό έχει και ανθρώπους που αγαπούν τον Θεό αλλά υπάρχουν και άτομα που έγιναν εξεπίτηδες καρδινάλιοι έγιναν εξεπίτηδες αξιωματούχοι της εκκλησίας μόνο για ένα λόγο για να φτάσουν κάποτε στο σημείο να προσβάλουν την εκκλησία μέσα από τα σωθικά. Για αυτό και ένας από αυτούς τους Πάπες θα είναι ο ψευδοπροφήτης. Αυτός που θα είναι ο ψευδοπροφήτης θα είναι αρχηγός της εκκλησίας. Να τα θυμάστε ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ που θα φύγει αυτός ο Πάπας θα τον διώξουν θα ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασής του αλλά αυτός που θα έρθει θα είναι ο Ψευδοπροφήτης….. Θα υποτάξει όλους τους Ιερείς μας…..”